Skip to main content

Welcome to your Help Center!

Comments

12 comments

  • nor natasha nima binti radzuan

    Kenapa saya sudah download novel jodoh sebelah pintu tapi still tak boleh baca?

    0
  • Maszlina Binti Misran

    Saya dah download novel tapi tulisan error.

    0
  • G MUHD ZULHANIEZAM BIN GUSTI KASAN

    ddalam panduan guide dan faq cakap boleh buka via desktop/windows. sy dah dload and install via windows tp esentral app tak tunjuk buku yg dah beli/dload. Hanya boleh buka melalui android and ios. tolong jelaskan

    0
  • Zaki

    Sy dah beli buku novel Fazlyn Ridz.. Knpa bila download bukak keluar perkataan yang sukar difahami.. Pls help

    0
  • Dwipurba

    Sy baru beli 2 ebook semalam.tetapi 1 pun ebook sy tk dpt buka.tolong perbaiki sistem supaya customer tak kecewa.thanks

    0
  • Salina Salleh

    Saya nak baca di desktop. Macam mana nak buat?

    0
  • Lily Azlina Ahmad

    App esentral saya di iphone tidak boleh dibuka dan saya sudah membeli satu buku

    0
  • Noor Asyiqin Binti Zakaria

    Kenapa apps xboleh buat carian/keluar list2 buku? Apps tgh problem ke?

    0
  • NUR KHAIRINA BINTI ROSLI

    Saya ada komen di novel Tiada Drama di Kampus by Hajar Ahmad. Saya beri penulis 4 bintang dan komen yang baik, kenapa bila saya refresh dia jadi 1 bintang je? Pls delete that comment ASAP, saya taknak tinggalkan komen macam tu pada penulis novel yang bagus. Glitch macam ni tak patut ada pada platform... komen juga ambil masa untuk submit, loading lama padahal komen tu pendek je. Pls fix this soon!

     

    0
  • Farrah Effa Ezza Abd Rahman

    saya menghadapi masalah untuk login kerana email yang saya daftarkan sudah pernah didaftarkan sebelum ini dengan nama user yang berbeza. saya lupa saya sudah pernah guna email tersebut untuk daftarkan e-sentral, tetapi peliknya bila daftar new user guna email yang sama dekat google boleh pula. 

    dah lah saya dah beli ebook tersebut, sekarang nie saya tak dapat login pula, bila buka guna email dekat google boleh tapi kalau guna email tersebut dekat apps tak dapat, sebab apps detected user name yang satu lagi.

    boleh selesaikan masalah ini. saya beli 6 ebook uolls... sayanglah kalau tak dpt baca.

    0
  • ALISA IBIWANI BINTI MOKHTAR

    dah langgan kenapa buku yang ada bahasa tak faham.. tolong buat sesuatu.. 

    -1
  • Nor Hasimah Binti Rosli

    Saya dah beli buku tapi kenapa tak masuk dalam telefon.... saya dah logout banyak kali tapi still tak ada

    -1

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk