Skip to main content

Bagaimana saya mahu membaca eBook yang saya sudah beli?

Comments

8 comments

  • NORAZIZAH ABU BAKAR

    Saya dah membeli buku. Dah download. Tengah membaca semua file buku tersebut hilang. Sekarang dah tak boleh buka untuk teruskan membaca. Kecewa.. dah bayar. Satu lagi buku belum sempat baca. Pon hilang.

    0
  • Lily Azlina Ahmad

    App esentral saya di iphone tidak boleh dibuka dan saya sudah membeli satu buku

    -1
  • siti maryam

    Saya dah beli ebook di web ini, tapi kenapa buka saya tiada ?

    0
  • Nur Atiqah

    Saya ada beli buku, tapi takde rekod

    0
  • Nur Aqilah

    Saya dah beli 5 ebook tapi kenapa ayat dia i tak boleh baca sampai habis? Ayat dia yang last pages ada half je. Please help me sebab banyak i beli tu nanti membazir je

    0
  • Hannani

    Mana buku? Dah beli tapi takde pun nak download. Dalam library kosong je. Beli 7 buku tu, membazir je kalau tak boleh baca

    0
  • suzilawati binti moehamad ali

    saya pon dah beli buku. tapi dalam library saya ada buku lain yang saya tak beli. buku yang saya beli tiada. mohon reply. saya dah bayar untuk buku tu tapi tak boleh baca!!!

    0
  • MARIANA BINTI IBRAHIM

    Sudah beli buku.tapi dekat purchased item buku yg beli tak ada..hanya history pembelian shj ada.kecewa sudah beli tak boleh baca

    0

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk